Topkwaliteit kozijnen 

in kunststof en aluminium (met schüco proviel)

We vinden het noodzakelijk om bestaande en nieuwe woningen in de toekomst energiezuiniger te maken. Beter isoleren speelt daarom een belangrijke rol bij de innovatie van Schüco systemen. Met het nieuwe kunststof raam- en deursysteem, levert Schüco een belangrijke bijdrage aan energiezuinige woningen. Schüco profielen kennen een extreem hoge isolatiewaarde en beperken daarom de energieverbruik duidelijk.

Eigenschappen van Schüco kunststof ramen en deuren 

 • Geavanceerde systeemtechnologie 
 • Geluidsisolatie en hoge mate van veiligheid 
 • Grote keuze aan kleuren.
 • Vele soorten beglazing
 • Uitstekende thermische isolatie en geluiddempende eigenschappen 
 • Inbraakwerend tot klasse WK2 voor optimale veiligheid 
 • Winkhaus hang- en sluitwerk 

Schüco profielen in één oogopslag: 

Schüco CT 70 

 • Middendichtingssysteem met drie afdichtingsvlakken. Hoogwaardige, machinaal ingerolde EPDM-afdichtingen in de raam-kozijnen, als ook ter plaatste geëxtrudeerde en machinaal ingerolde TPE-afdichtingen staan garant voor een perfecte dichtheid en maximaal bedienings-comfort. 5-kamersysteem met een systeembouwdiepte van 70 mm

Verkrijgbaar in drie verschillende varianten: "Classic", "Rondo", en "Cava" 

Levering van gefoliede profielen met zwarte EPDM-afdichtingen aangepast aan het patroon. Beglazing met een dikte tot 48 mm voor de toepassing van hoogwaardige geluidsisolatie en thermisch geïsoleerde ruiten.

De Corona classic ramen spreken aan door hun tijdloze vormgeving en hun slanke profielcontouren. Het evenwichtige design van de vleugelcontouren Cava, Rondo en Classic benadrukt de individuele stijl van uw huis. Met een groot aantal kleur- en houtdecors kunt u zowel binnen als buiten voor eigen accenten zorgen.

De ramen bieden nog meer – van de enorme keuze in RAL-kleuren tot de mogelijkheid om binnen en buiten verschillende kleuren bij ramen en kozijnen te combineren. En dat uiteraard volledig volgens uw persoonlijke wensen.

 Met de ramen beschikt u over vele mogelijkheden om uw huis niet alleen aantrekkelijker en charmanter te maken, maar ook om het technisch te optimaliseren en zijn waarde te behouden of zelfs nog te verhogen. De zuivere contouren van de ramen met de smalle aanzichtbreedten vergroten het glasoppervlak van het raam. Dat betekent meer licht, meer helderheid en een open, aangename sfeer.

profiel Schüco "classic"profiel Schüco "cava"profiel Schüco "rondo"

 

"Nieuw"

Schüco Corona SI 82+ raamsystemen zijn uitgerust met drie afdichtingsvlakken en de gepatenteerde profielen uit aluminiumcomposiet. Daarmee kunnen ramen worden samengesteld die geschikt zijn voor passiefhuizen en energiezuinige woningen, die dankzij de industriële fabricage voordelig zijn en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

CT 70 Plus "Classic" SI 82 "Classic"
 

Schüco Corona SI 82+ raamsystemen

Ze zijn geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen in nieuwbouw alsook bij renovaties. Dankzij een omvangrijk aanbod toebehoren wordt tegelijkertijd een hoge systeembetrouwbaarheid gegarandeerd.

Schüco Corona SI 82+ in één oogopslag:

 • Profielbouwdiepte van 82 mm
 • Smalle aanzichtbreedte van 120 mm met een combinatie van standaardprofielen
 • Grotere bouwdiepte voor een verhoogde veiligheid en beveiliging tegen inbrekers
 • 8-kamer profielsysteem met hoge isolatiewaarden
 • Hoge statische betrouwbaarheid door de nieuw ontwikkelde gepatenteerde aluminiumcomposiettechnologie
 • Bouwintelligentie: staal- en isolatieschuimvrije kozijnen maken warmtebruggen overbodig en zijn volledig recycleerbaar
 • Vleugelgeometrie met kwart vlak verplaatst halfrond vleugelaanzicht – Rondo contour
 • SoftForm-design voldoet aan de hoogste vereisten wat betreft harmonische vormgeving
 • Zilvergrijze afdichtingen met witte profielen voor een passend aanzicht
 • Al naargelang de profielcombinatie en beglazing zijn Uw-waarden van 0,8 W/(m²K) mogelijk
 • 80% meer glasoppervlak (licht) dankzij Schüco Corona SI 82+ met hetzelfde niveau van thermische isolatie als standaard ramen


Zekerheid

standaard basiswk1wk2

Standaard basis: 

de draai/kiepramen zijn standaard drie beveiliging sluitplaten met pin lock. Alle sluitplaten zijn over het algemeen geschroefd in de stalen versterking van het frame.

WK1-veilgheid: 

de draai/kiepramen zijn met vijf security sluitplaten voorzien, elk met een paddenstoel pin-vergrendeling. De handgreep afsluitbaar. Zo zorgt WK1 voor veiligheid en voor een betere bescherming tegen inbraakpogingen met fysiek geweld en hefboomwerking tools. Wij raten aan een veiligheids-beglazing.

WK2-veiligheid: 

de draai/kiepramen krijgen tot negen veiligheid sluitplaten, elk met een paddestoel pin-vergrendeling, een afsluitbare raamkruk. Over het geheel genomen de WK2 zekerheid biedt extra bescherming tegen inbraakpogingen met zwaar gereedschap. Om extra beveiligingsfuncties, raden wij aan de P4A (A3) veiligheid beglazing in de bouwen.  


Glas: Standaard HR 
Isolatieglas Ug 1.1 W/m2KIsolatieglas Ug 0.6 W/m2K

 

Kleurenschema
Kunststof kozijnen en deuren 

 SCHÜCO profiel-systemen

 

" SCHÜCO" Aluminium kozijnen. 

Info:  - Systeem AWS 70 ,Info:  - Systeem AWS 75


"Deuren" van kunststof:

Info:  - Systeem CT 70, Info: - Systeem SI 82

"Deuren" van Aluminium, 

Info: Systeem AWS 70, andere systeemen aanvragen. 

 


Beste Klant, 

wij hanteren steeds klantenvriendelijke en voordeelige prijzen voor levering materiaal en montagkosten. 

Voor een offerte stuur een bericht via de mail naar mail@htzuid.nl. Stuur a.u. b een simple scheets met de maaten breed x hoog zo als ook de gewenste indeling van de openingen en andere wensen. Wilt uw de kozijnen gemoneert hebben? of alleen geleverd?. Geef door in welke verdieping het kozijn moet geplaats werden enz.

Als wij de lijst van uw binnen hebben, stuuren wij z.s.m. onze offerte.

Houttechniek Zuid

 

page 2

contact ►home ►